Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران در مراسم امضای تفاهم نامه بازسازی کامل ۳۱ رام قطار مترو، طرح نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده شهر تهران و انعقاد قرارداد خرید ۱۰۵ دستگاه واگن قطار مترو اظهار کرد: روز گذشته به نام شهید نامگذاری شده بود و شهید سلیمانی جمله معروفی داشته است و می‌گفت در هر بحران فرصتی نهفته است و فرصتی که در این بحران‌ها نهفته خیلی بیشتر از تهدید‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: خدا را شکر بر اساس قولی که داده شده بود، این پروژه به نتیجه رسید و قابل اتکا است و انشاء‌الله باید با پشتیبانی این کار را تعقیب کنیم. خیلی از کشور‌هایی که ما اکنون از آن‌ها کمک می‌گیریم با هم این پروژه را ساختند و طرحها توسعه پیدا کردند و انشاالله با تلاش همگی این کار به نتیجه می‌رسد.

حناچی با اشاره به توسعه حمل و نقل عمومی گفت: توسعه حمل و نقل عمومی در تمام تجربیات جهانی به عنوان یک برنامه تحت تعقیب است و حداقل‌های آن در توسعه مترو به جهت میزان تاثیرگذاری و هزینه جابجایی مسافر در کشور ما هم در برنامه است تا سرخط رسیدن قطار‌ها کاهش داشته باشد.

شهردار تهران ادامه داد: در حال حاضر برای واگن‌هایی که باید تامین کنیم، هدف ما در بودجه ۱۴۰۰ اختصاص تقریباً ۴۰ درصد از کل بودجه به حوزه حمل و نقل عمومی است و در حال حاضر راه و روش تامین منابع، اوراق مشارکت است و این حوزه کمک بسیار بزرگی به ما می‌کند. البته راه سختی برای آن وجود دارد و ما نگران تامین اوراق مشارکت سال ۹۹ و ۱۴۰۰ هستیم، زیرا مشکلات اوراق مشارکت سال ۹۸ هنوز حل نشده است.

وی گفت دو ایستگاه مترو امروز و چهار ایستگاه در سال آینده افتتاح می‌شوند.

کرونا تمام شهرداری‌های جهان را تحت تاثیر خود قرار داد، زیرا بسیاری از درآمد‌های ما دچار اختلال شده است. شهرداری ۱۱۰۰ مرکز ورزشی دارد، اما به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعطیل شده‌اند و حقوق و مزایای تمام کارکنان این مراکز باید پرداخت می‌شد و به همین دلیل سال سختی را پشت سر گذاشتیم و امیدواریم به کمک دولت فشار روی شهرداری را برداریم.

حناچی تصریح کرد: ما هر آنچه را که مربوط به مترو است سریعتر افتتاح کنیم که به خیلی از موارد بی توجهی بودیم برای مثال پایانه‌های قطار باید در کنار این دستگاه‌ها ایجاد شوند.

شهردار تهران درباره آلودگی هوا گفت: ما راهی جز استفاده از ناوگان عمومی برای کاهش آلودگی هوا نداریم و باید همین کاری که در مترو انجام شد در حوزه اتوبوسرانی هم انجام شود. آلوده‌ترین شهر‌های جهان هم از این روش توانسته‌اند به نتیجه برسند.

وی ادامه داد: میزان آلاینده‌های هوای پایتخت در حال کاهش است و انشاالله تا برقی شدن خودرو‌ها می‌توانیم در این حوزه بهتر عمل کنیم.

بیشتر بخوانید

مناظره‌ای پیرامون کلاف سردرگم آلودگی هوا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران آلودگی هوا آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟

به گزارش خبرآنلاین، کیفیت هوای شهر تهران امروز/دوشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ماه نیز همچون اکثر روزهای گذشته از سال جاری در شرایط قابل قبول یا سالم قرار دارد.

ایرنا در گزارشی نوشت: بارش باران همراه با وزش باد در چند روز اخیر موجب شد که آلودگی نسبی از هوای پایتخت دور شود تا اکنون شاخص لحظه‌ای کیفیت روی عدد ۷۱ قرار بگیرد در حالیکه در ۲۴ ساعت گذشته نیز میانگین شاخص کیفیت هوای تهران روی عدد ۵۲ (قابل قبول) قرار داشت.

بر اساس اطلاعات از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران در اغلب مناطق کیفیت در وضعیت سالم قرار دارد و آلودگی در هیچ نقطه ای از تهران نیست.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان ۵ روز هوای پاک و ۴۲ روز هم هوای سالم استنشاق کرده‌اند.

در سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903321

دیگر خبرها

  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • هوای تهران پاک شد
  • کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت
  • هوای تهران پاک شد